SCHILDERWERK

Item Name

Materialen

Iedere klus vraagt om zijn eigen benadering. Het gebruik, de aard en de staat van de ondergrond zijn leidend voor de keuze van het materiaal. Voor houten ondergronden werk ik in principe met lijnolieverf. Wanneer noodzakelijk maak ik gebruik van synthetische verven. Op dit moment werk ik bij voorkeur met Aquamarijn, Auro, Calcatex, Carte Colori, Copperant Pura, Ecotec leemverven, Haga, Uula en Wijzonol OER. Als verdunningsmiddel gebruik ik het milieuvriendelijke BIAL 168.

Opdrachten

Onder mijn klanten reken ik zowel particulieren als bedrijven. Met evenveel plezier werk ik aan nieuwbouw, onderhoud, reparatie en restauratie, als aan het behandelen van vloeren, glaszetten, behangen en decoreren. De portfolio op deze website geeft een indruk van de aard, kwaliteit en diversiteit van reeds uitgevoerde opdrachten.

Klanttevredenheid

Altijd werk ik in goede samenspraak met de klant. Ik streef naar volledige tevredenheid en geef garantie op mijn werk. Desgewenst houd ik eenmaal geschilderde objecten in onderhoud. In de loop der jaren bouwde ik een kring van voldane klanten op, die steeds blijven terugkomen.

Praktisch

Bij het aannemen van nieuwe opdrachten kom ik allereerst langs om kennis te maken en het object te bekijken. We bespreken mogelijkheden en maken werkafspraken. Ik geef een prijsopgave per onderdeel. Ook worden de garantievoorwaarden besproken. Tenslotte maken we afspraken over de duur van de klus en de uren waarop gewerkt wordt.